Seiko Prospex 1965 Heritage Diver’s Cove Black SPB453J1

SEIKO
1 500,00 €
Varastossa
Alhaisin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 1 500,00 €
Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Kysy lisätietoja

Tämä kello on uudelleentulkinta Japanin – ja Seikon – ensimmäisestä sukeltajankellosta, joka julkaistiin vuonna 1965.

Alkuperäinen automaattinen vuoden 1965 sukeltajankello merkitsi Seikon kellonvalmistuksen alkua, keskittyen sukelluksen luotettavuuteen, turvallisuuteen ja ammattimaisiin vaatimuksiin. Vuosina 1966-1969 tätä kelloa käyttivät Japanin Etelämanner-tutkimusretkikunnan jäsenet matkoillaan Etelänavalle, mikä todisti sen kestävyyden haastavissa olosuhteissa.

Tässä uusimmassa versiossa on päivitetty suunnittelu, joka sisältää kehittyneemmät ominaisuudet, paremman vesitiiveyden ja pidemmän käyntivaran. 40mm ruostumattomasta teräksestä valmistetussa rungossa on safiirilasi, jota ympäröi syvä 'cove' musta kehä ja vastaava kellotaulu. Ammattimaisten ISO-sukellusvaatimusten mukaisesti viisarit ja indeksit on päällystetty pimeässä hohtavalla Lumibritella, ja päivämäärä on sijoitettu selkeään 4.5 kohtaan. Mukavuuden ja käytettävyyden parantamiseksi rannekkeessa on päivitetyt lyhyemmät lenkit ja lyhyempi solki. Tämä malli on myös edellisiä malleja ohuempi, syvyydeltään 13mm.

Seikon oman 6R55-automaattikoneiston tarkkuus on -15/+25 sekuntia päivässä, ja sen käyntivara on 72 tuntia sekä vesitiiveys 300 metriin asti.

Prospex on yhdistelmä sanoista 'Professional' ja 'Specifications'. Seiko Prospex -kellot on suunniteltu olemaan käytännöllisiä, luotettavia ja kestäviä; ne täyttävät korkeat vaatimukset äärimmäisissä olosuhteissa, jotka ovat suunnattu urheilun ja seikkailun ystäville.

Yksityiskohdat
Valmistajan tuotekoodiSPB453J1
LasiSafiirilasi
KellonkuoriTeräs
KoneistoAutomaattinen
KokoMiesten
TuoteperheProspex
Rungon halkaisija40 mm
Taulun väriMusta
Vesitiiveys300 m
Rannekkeen tyyppiTeräs
Rannekkeen leveys20 mm
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Seiko Prospex 1965 Heritage Diver’s Cove Black SPB453J1
© 2022 Suninen |