Arkisto kuukausittain: : lokakuu 2024

  1. Kalevala Roosa nauha-korut 2024

    Kalevala Roosa nauha-korut 2024

    Vuoden 2024 Roosa nauha -koru on Kesäyön ruusu. Anni Ruuthin suunnittelema veistoksellinen koru ammentaa innoituksensa juhannusruusujen herkästä kauneudesta. 

    Roosa nauha 2024 -korut, hopeinen Kesäyön ruusu -riipus ja -korvakorut, ovat saatavissa rajoitetun ajan. Korut valmistetaan käsityönä täysin kierrätetystä hopeasta Kalevala Korun omalla tehtaalla Helsingissä. Suuren elämänmuutoksen kohdatessa on tärkeää tietää, ettei ole yksin. Lähipiirin ja yhteisön tuki antaa voimaa katsoa rohkeasti eteenpäin. Syöpäsäätiö on Suomen merkittävin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja, ja Roosa nauha sen tunnetuin keräys. Tänä vuonna Kalevala on jo kymmenettä kertaa mukana tukemassa tärkeää asiaa lahjoittamalla keräykseen 10 € jokaisesta Roosa nauha -korusta.

    Hopeasta valettua riipusta somistaa soikea vaaleanpunainen lasihelmi. Ankkuriketjussa säädettävä pituus 42/45/50 cm, jousirengaslukko. Tilaa: Kalevala

    Lue lisää »
  2. Lumoava x Mieli Ry Liza-korut 2024

    Lumoava x Mieli Ry Liza-korut 2024

    Lumoava Liza – Puhkea kukkaan!

    Ostamalla sarjan tuotteita et vain hanki kauniita koruja vaan olet mukana tukemassa suomalaisten mielenterveyttä ja viemässä viestiä toivosta ja voimasta niille, jotka sitä eniten tarvitsevat. Lumoava lahjoittaa jokaisesta myydystä Liza-korusta 5 euroa MIELI ry:lle, sillä me haluamme olla mukana rakentamassa yhteiskuntaa, jossa jokaisella on mahdollisuus saada tarvitsemaansa apua ja tukea.

    MIELI Suomen Mielenterveys ry tekee päivittäin korvaamattoman arvokasta työtä edistääkseen suomalaisten mielenterveyttä ja ehkäistäkseen ongelmia, jotka liian usein jäävät piiloon.

    Pukeutumalla Liza-koruihin näytät, että välität. Nyt on aika toimia.

    "Kasvaen täyteen mittaan,
    loistaen vahvasti,
    värejään häpeilemättä"

    Tutustu Lumoava Liza koruihin tästä >>>

    Lue lisää »
© 2022 Suninen |